MEDICAL WELLNESS

WELLNESS
MEDICAL WELLNESS

MEDICAL WELLNESS


Egészsége védelméért.

Víz gyógyító ereje

2.500 - 8.500 Ft.

Aqua Rider:
Jelenleg az Aqua Ridert vendégeink csak önállóan használhatják, mely térítésmentes. Csoportos órát sajnos nem tudunk tartani. Megértésüket köszönjük!

Ez újfajta edzésmódszer, melynek kivitelezése vízben kerékpáron zenére történik. Ennél az edzésformánál kihasználjuk a víz ellenállását és felhajtóerejét is egyben, ezáltal az alsó- és a felső végtag izmait edzhetjük. A szív- és érrendszert terheli, de az ízületeket kíméli.


Hidromasszázs kád kezelés:
Teljes fürdő optimálisan pozícionált masszázs fúvókákkal: alsó végtagi nyirokmasszázs, intenzív hátmasszázs, anti-stressz masszázs, stb. Ellazít, masszíroz, nyugtat.

Tangentor kezelés:
Víz alatti sugármasszázs. Ez a fürdőgyógyászati kezelés a hidromasszázs kádban történik: a kezelő személy egy készülékkel a test különböző pontjaira irányítja a vízsugarat, melynek erőssége állítható. Segítségével ellazíthatóak a görcsös izmok, fokozódik a vér- és nyirokkeringés, erősödnek a legyengült izmok.

Fitvibe (rezgő tréner)

2 500 Ft / 15 perc

A Fitvibe egy olyan vibrációs tréner, mely az izomrostok 100 %-át megedzi – ellentétben a hagyományos edzésformákkal -, melyek csak 40 %-ban képesek megmozgatni az izomrostokat. A Fitvibe Excel készüléken végzett mozgásnak nem csak az izomszövetekre van hatása, hanem a csontszövetre, az inakra, a hormonháztartás egyensúlyára és az idegrendszerre is. Ez az újfajta edzésmódszer izomerősítő hatású, de nyújtó gyakorlatok is végezhetők rajta. Javallatok: cellulitisz, testsúlycsökkentés, csontritkulás, izomerősítés, alakformálás.

Masszázsfotel

2.000 Ft / 15 perc

A masszázsfotelek jóval többet nyújtanak, mint várná. Már egy 15 perces masszázs felfrissíti, és kényezteti testét. Összetett fogásokkal, technikákkal oldja a mindennapi stresszt, segíti a fogyást, az anyagcsere beindítását. A talpreflexológia és lábfej masszázs segíti a belső szervek regenerálódását. Segíthet a hát- és a fejfájás kezelésében, megelőzésben.