MEDICAL WELLNESS

WELLNESS
MEDICAL WELLNESS

MEDICAL  WELLNESS


Egészsége védelméért.

Víz gyógyító ereje

2 500- 6 000Ft

Vízi torna:
A tréner utasításainak követésével, gyakran zene kíséretében vízben végzett gimnasztika. Ez a mozgásforma különösen ízületkímélőnek számít, ugyanakkor javítja a kondíciót és a bőr alatti szöveteket is masszírozza.

Aqua Rider:

Ez újfajta edzésmódszer, melynek kivitelezése vízben kerékpáron zenére történik. Ennél az edzésformánál kihasználjuk a víz ellenállását és felhajtóerejét is egyben, ezáltal az alsó- és a felső végtag izmait edzhetjük. A szív- és érrendszert terheli, de az ízületeket kíméli.


Hidromasszázs kád kezelés:
Teljes fürdő optimálisan pozícionált masszázs fúvókákkal: alsó végtagi nyirokmasszázs, intenzív hátmasszázs, anti-stressz masszázs, stb. Ellazít, masszíroz, nyugtat.

Tangentor kezelés:
Víz alatti sugármasszázs. Ez a fürdőgyógyászati kezelés a hidromasszázs kádban történik: a kezelő személy egy készülékkel a test különböző pontjaira irányítja a vízsugarat, melynek erőssége állítható. Segítségével ellazíthatóak a görcsös izmok, fokozódik a vér- és nyirokkeringés, erősödnek a legyengült izmok.

Iszap gyógyító ereje

3 500Ft

Az iszap ősi gyógyír. Gyógyhatását több tudományos kutatás igazolta, tartalmaz ásványi sókat, nyomelemeket, ezenkívül találhatók benne szilárd növényi és állati eredetű anyagok is.

 

Az iszap hatásos a reumatikus, ésizületi fájdalmak kezelésében. Vastagon kell felvinni az érintett területre az iszappakolást, meleg kötést kell ráhelyezni és kb. fél órán keresztül kell fennhagyni. Kellemes meleg hatást érezve a fájdalmas tünetek elhalványodnak.
Az iszappakolás jelentősen csökkenti az aknét, commedókat, közismert néven a pattanásokat, ezért nagy segítség a problémás tini bőr ápolásában. Akár otthoni körülmények között is alkalmazható iszappakolás látványos hatása már az első alkalommal jelentkezik. Ezért a fiatal fiúk, férfiak is kedvelik.

 

A testiszap kezelés cellulit elleni krémmel kiegészítve hatékonyan segít a narancsbőrtüneteinek enyhítésében. A testre kifejlesztett iszappakolás kisimítja, méregteleníti a bőrt, amennyiben megvárjuk míg megszárad az iszappakolás és leradírozzuk a bőrről, akkor eltávolítja a felső, elhalt hámréteget is, így sima, fiatal bőrfelületet kapunk eredményül.

Medyjet masszázságy

2 000Ft

A Medyjet hidromasszázs ágy a legmodernebb víz alatti vízsugár technológiával dolgozik. Az érintőképernyőn kollégánk kiválasztja, hogy melyik masszázs fajtát kívánja igénybe venni. Meghatározható többek között a masszázs intenzitása, időtartama és a kezelés módja is. A masszázságyban két egymástól függetlenül vezérlehető fecskendő működik, mely az alábbi masszázsvariácikókat teszi lehetővé:

 

 • párhuzamos masszázs,
 • ellentétes irányú masszázs
 • körkörös masszázs
 • pontszerű masszázs
 • nyújtó masszázs
 • pulzáló masszázs
 • testmagasságnak megfelelő beállítás

 

Választható ezenkívüz a felsőtestre, az alsó végtagokra, a deréktájékra, a válltájékra vagy az egész testre vonatkozó beállítást is.

Fitvibe (rezgő tréner)

2 500Ft

A Fitvibe egy olyan vibrációs tréner, mely az izomrostok 100 %-át megedzi ellentétben a hagyományos edzésformákkal, melyek csak 40 %-ban képesek megmozgatni az izomrostokat. A Fitvibe Excel készüléken végzett mozgás nem csak az izomszövetekre van hatása , hanem a csontszövetre, az inakra, a hormonháztartás egyensúlyára és az idegrendszerre is. Ez az újfajta edzésmódszer izomerősítő hatású, de nyújtó gyakorlatok is végezhetők rajta. Javallatok: cellulitisz, testsúlycsökkentés, csontritkulás, izomerősítés, alakformálás.

Fizikoterápia (Csak orvos javaslatára)

2 500Ft

A fizikoterápiás, elektroterápiás kezeléseket tüneti kezelésként alkalmazzuk, egyéb terápiák (gyógyszeres, infúziós kezelések, gyógytorna, stb.) kiegészítéseként, de bizonyos fájdalmak csökkentésére önmagában is, mivel a fájdalomcsillapító gyógyszereket tudjuk kiváltani vele.

Főbb alkalmazási területei:

 • mozgásszervi akut és krónikus betegségek (ín-, izom-, ízület-, gerincfájdalmak)
 • sérülések zúzódások, húzódások, rándulások és ficamok
 • bénulások kezelésére (pl. stroke utáni alsó, felső végtag bénulás esetén)

 

A fenti kezelések kivitelezéséhez olyan elektroterápiás készülék áll rendelkezésünkre, melyben megtalálható szinte az összes áram-és hullámforma melyek kedvező élettani hatásúak

 • értágító
 • izomerősítő
 • izomlazító
 • fájdalomcsillapító hatás, izomedzés is.

Ezeket a kezeléseket kombináltan is tudjuk alkalmazni, TENS és ultrahangkezelés is rendelkezésre áll.

Az elektroterápiás kezelések többsége naponta vagy más naponta végzendő és 8-10 alkalmat jelent, kedvező jó eredményt ettől várhatunk.

Műtéti és egyéb sebek kezelésére a Bionic lámpát használjuk, polarizált fényével nagyon jó tapasztalataink vannak. Szívműtött betegeink sebei lényegesen rövidebb idő alatt gyógyultak a kezelés hatására.

A polarizált fény alkalmazási területe sem korlátozódik a sebkezelésre csupán.

Jó hatású migrén, fejfájás esetén, kisebb bőrelváltozások kezelésében, arcüreggyulladás kezelésében,ízületi fájdalmak csökkentésére is, de ránctalanításra is.

BEMER fizikai érterápiás kezelés

3 000Ft

A BEMER terápia olyan panaszok megelőző és kiegészítő kezelésére javasolt, amelynek kiváltó oka vagy velejárója a zavart mikrokeringés.

Ilyen megbetegedés és panasz például:

 • akut és krónikus fájdalom
 • korlátozott életminőséget okozó állapotok
 • krónikus sebgyógyulási zavar
 • az izomzat- és a csontrendszer krónikus degeneratív megbetegedései
 • krónikus anyagcserezavar (pl. diabetes mellitus, zsíranyagcsere-zavar)
 • szervi működési elégtelenség (pl. májfunkció-zavar, több szerv egyidejű diszfunkciója)
 • diabetes mellitus okozta vagy daganatkezelés utáni polineuropátia
 • perifériás artéria-elzáródásos megbetegedések
 • krónikus fáradékonyság (pl. krónikus terheléses vagy szklerózis multiplex betegeknél)

Prémium kényeztető napok 3 éjszakás csomagajánlatunk tartalmaz 1 alkalommal Bemer kezelést, de a recepción külön is igényelheti egészségjavító szolgáltatásunkat!

Masszázsfotel

3 000Ft

A masszázsfotelek jóval többet nyújtanak, mint várná. Már egy 20 perces masszázs felfrissíti, és kényezteti testét. Összetett fogásokkal, technikákkal oldja a mindennapi stresszt, segíti a fogyást, az anyagcsere beindítását. A talpreflexológia és lábfej masszázs segíti a belső szervek regenerálódását. Segíthet a hát és a fejfájás kezelésében, megelőzésben.