MEDICAL WELLNESS

WELLNESS
MEDICAL WELLNESS

MEDICAL WELLNESS


Egészsége védelméért.

Víz gyógyító ereje

1500 - 7 000 Ft.

Aqua Rider:
Ez újfajta edzésmódszer, melynek kivitelezése vízben kerékpáron zenére történik. Ennél az edzésformánál kihasználjuk a víz ellenállását és felhajtóerejét is egyben, ezáltal az alsó- és a felső végtag izmait edzhetjük. A szív- és érrendszert terheli, de az ízületeket kíméli.


Hidromasszázs kád kezelés:
Teljes fürdő optimálisan pozícionált masszázs fúvókákkal: alsó végtagi nyirokmasszázs, intenzív hátmasszázs, anti-stressz masszázs, stb. Ellazít, masszíroz, nyugtat.

Tangentor kezelés:
Víz alatti sugármasszázs. Ez a fürdőgyógyászati kezelés a hidromasszázs kádban történik: a kezelő személy egy készülékkel a test különböző pontjaira irányítja a vízsugarat, melynek erőssége állítható. Segítségével ellazíthatóak a görcsös izmok, fokozódik a vér- és nyirokkeringés, erősödnek a legyengült izmok.

Medyjet masszázságy

2 500 Ft. / 30 perc

A Medyjet hidromasszázs ágy a legmodernebb víz alatti vízsugár technológiával dolgozik. Az érintőképernyőn kollégánk kiválasztja, hogy melyik masszázs fajtát kívánja igénybe venni. Meghatározható többek között a masszázs intenzitása, időtartama és a kezelés módja is. A masszázságyban két egymástól függetlenül vezérlehető fecskendő működik, mely az alábbi masszázsvariácikókat teszi lehetővé:

 

  • párhuzamos masszázs,
  • ellentétes irányú masszázs
  • körkörös masszázs
  • pontszerű masszázs
  • nyújtó masszázs
  • pulzáló masszázs
  • testmagasságnak megfelelő beállítás

 

Választható ezenkívüz a felsőtestre, az alsó végtagokra, a deréktájékra, a válltájékra vagy az egész testre vonatkozó beállítást is.

Fitvibe (rezgő tréner)

2 500 Ft. / 15 perc

A Fitvibe egy olyan vibrációs tréner, mely az izomrostok 100 %-át megedzi ellentétben a hagyományos edzésformákkal, melyek csak 40 %-ban képesek megmozgatni az izomrostokat. A Fitvibe Excel készüléken végzett mozgás nem csak az izomszövetekre van hatása , hanem a csontszövetre, az inakra, a hormonháztartás egyensúlyára és az idegrendszerre is. Ez az újfajta edzésmódszer izomerősítő hatású, de nyújtó gyakorlatok is végezhetők rajta. Javallatok: cellulitisz, testsúlycsökkentés, csontritkulás, izomerősítés, alakformálás.

Masszázsfotel

1 500 Ft. / 15 perc

A masszázsfotelek jóval többet nyújtanak, mint várná. Már egy 15 perces masszázs felfrissíti, és kényezteti testét. Összetett fogásokkal, technikákkal oldja a mindennapi stresszt, segíti a fogyást, az anyagcsere beindítását. A talpreflexológia és lábfej masszázs segíti a belső szervek regenerálódását. Segíthet a hát és a fejfájás kezelésében, megelőzésben.