AQUAFITNESS

WELLNESS
AQUAFITNESS

Aquafitness


Wellness instruktor kollégáink különféle (csoportos és egyéni) programokat tartanak, amin vendégeink részt vehetnek pl. vízitorna, aquariding, nordic walking.

Aqua Rider 2.500 Ft / 30 perc

Jelenleg az Aqua Ridert vendégeink csak önállóan használhatják, mely térítésmentes, de csoportos órát sajnos nem tudunk tartani. Megértésüket köszönjük!

Ez újfajta edzésmódszer, melynek kivitelezése vízben kerékpáron zenére történik. Ennél az edzésformánál kihasználjuk a víz ellenállását és felhajtóerejét is egyben, ezáltal az alsó- és a felső végtag izmait edzhetjük. A szív- és érrendszert terheli, de az ízületeket kíméli.

Hidromasszázs kád kezelés 7.000 Ft / 30 perc

Teljes fürdő optimálisan pozícionált masszázs fúvókákkal: alsó végtagi nyirokmasszázs, intenzív hátmasszázs, anti-stressz masszázs, stb. Ellazít, masszíroz, nyugtat.

Tangentor kezelés 8.500 Ft / 30 perc

Víz alatti sugármasszázs. Ez a fürdőgyógyászati kezelés a hidromasszázs kádban történik: a kezelő személy egy készülékkel a test különböző pontjaira irányítja a vízsugarat, melynek erőssége állítható. Segítségével ellazíthatóak a görcsös izmok, fokozódik a vér- és nyirokkeringés, erősödnek a legyengült izmok.