MASSZÁZS

WELLNESS
MASSZÁZS

MASSZÁZS


Testi-lelki feltöltődés.

Mézes - tejes masszázs

10 000Ft

Kezelés időtartama: 75 perc

A méz és a tej bőrre gyakorolt jótékony hatását már az ókori világ uralkodói is elismerték és előszeretettel használták. A méz megköti a nedvességet, ezzel feszessé és rugalmassá teszi a bőrt. Segít szabályozni a test energiaáramlását, vitamin és ásványi anyag tartalma a masszázs során mélyen bejut a bőrbe, közben a salakanyagokat kiszívja és magába gyűjti. Segíti a sejtregenerációt. Nem csoda, hogy sokan folyékony napfényként is emlegetik. Az édes élvezet mellett a tej selymessé varázsolja és megfiatalítja a bőrt.

Tengeri sós-gyógynövényes masszázs

10 000Ft

Kezelés ideje: 75 perc

A tengeri só nem csupán közönséges só, mindig is maga volt a hatalom és a pénz. Gyakran nevezték fehér aranynak is. Számos iont tartalmaz, melyek együttes hatásuknak köszönhetően javítják a sejtek anyagcseréjét, lassítják a bőr öregedését, szabályozzák a faggyúképződést. A kezelés kezdetén gyógynövényes olajban áztatott tengeri sós finom radírozás használatával eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, miközben a só magas nyomelem és ásványi anyag tartalma felszívódik serkentve a bőrsejtek regenerálódását. A meleg gyógynövényes zsákocskák segítik a felfrissülés érzését, nyugtatják a bőrt.

Méregtelenítő kezelés

12 000Ft

Kezelés ideje: 75 perc

A tengeri alga és iszap ásványi anyag tartalma és a méz gyógyító tulajdonságai jótékony hatással van a szervezet méregtelenítő folyamatainak beindításába, a bőr és a testfunkciók egyensúlyának helyreállításában. A masszázs során a bőr mélyebb rétegeibe jutva a speciális hatóanyagok fokozzák a kapillárisok átjárhatóságát, szabályozzák a sejtek víztartalmát. Az oxigénnel teli friss vér a kezelési helyre áramlik, majd az elhasznált salakanyag tartalmú testnedvek a vénák és nyirokerek segítségével a szervezet kiválasztó rendszerein keresztül távoznak. A kezelés hatását méregtelenítő masszázsolaj és cellulit kezelő krém használatával kombináljuk.

 

Kezeléstől függően a masszázst megelőzően és/vagy követően zuhanyzáshoz kell készülni.

Csokoládés kezelés

12 000Ft

Kezelés ideje: 75 perc

Különleges élmény testnek és léleknek, felüdülés a bőrnek. Csokoládés vajkrém és olaj együttes alkalmazása gyorsítja az anyagcsere folyamatokat, stimulálja az idegrendszert. A csokoládé közismert endorfint termelő hatása révén segíti úgy a bőr, mint a test és a lélek harmonikus feltöltődését.

Életerő masszázs 30 perc

4 000Ft

Kezelés ideje: 30 perc

A gyógymasszázs célja a vérkeringés javítása és a feszes, fájdalmas testtájékok fellazítása. Helyreállítja a bőr rugalmasságát, eltávolítja a bőr alsó rétegeibe lerakódott salakanyagokat, fokozva az izomzat keringését, növeli annak teljesítőképességét. Rendszeres masszázzsal elkerülhető, illetve megszüntethető az izmok fájdalmas merevsége és az izomcsomók. Fokozza az immunrendszer működését.

Életerő masszázs 60 perc

8 000Ft

Kezelés ideje: 60 perc

Életerő masszázs 90 perc

12 000Ft

Kezelés ideje: 90 perc