Lakosztály

A lakosztály egy tágas nappaliból és egy franciaágyas hálószobából áll, mindkét szobához kapcsolódik 1-1 fürdőszoba. A nappali részben egy kinyitható kanapé áll a vendégek rendelkezésére.

Részletek

Ár: 54,000Ft egy éjszaka

Részletek megtekintése


Superior szoba

Superior franciaágyas szobáink közül 2 padlószőnyeggel ellátott, 2 pótágyazható szoba pedig sarokkádas. A twin ágyas superior szobákat igény szerint széthúzva, azaz külön ágyas szobaként is tudjuk biztosítani. Vannak zuhanyzós, illetve fürdőkádas szobák is ebben a kategóriában. A szobák alapterülete 19-25 nm közötti.

Részletek

Ár: 43,000Ft egy éjszaka

Részletek megtekintése


Standard szoba

A parkettázott szobák lehetővé teszik érzékeny vendégeink pollenmentes pihenését. Standard szobáink az emeleten találhatóak, káddal ellátott szobák, alapterületük kb. 17 nm.

Részletek

Ár: 36,000Ft egy éjszaka

Részletek megtekintése


Petite szoba

Nevéhez híven kicsi, kb. 15 nm alapterületű szobák, melyek a földszinten és az emeleten egyaránt foglalhatóak. 160 cm széles franciaággyal, kis méretű LCD TV-vel. Fürdőkáddal ellátott fürdőszobával rendelkeznek ezek a szobák.

Részletek

Ár: 33,000Ft egy éjszaka

Részletek megtekintése


Egyágyas szoba

Az egyágyas szobában található Völker ágyak különleges kialakítása elősegíti a tökéletes pihenést, távirányító segítségével pedig a fekvéshez legtökéletesebb pozíció kényelmesen állítható. A szobák zuhanyzósak, parkettázottak. Szobák alapterülete kb. 14 nm.

Részletek

Ár: 20,500Ft egy éjszaka

Részletek megtekintése