Gasztronómia

KASTÉLY
Gasztronómia

Éttermünk kertkapcsolatos kialakítása az étkezések alkalmával is közelebb hozza a természetet. A melegebb évszakokban teraszunk is nyitva áll vendégeink előtt, hogy kellemes környezetben fogyaszthassák ételeiket.

Vendégeinket svédasztalos reggelivel és vendéglétszámtól függően menüválasztásos vagy svédasztalos vacsorával várjuk. Ez utóbbi esetén kétféle levesből, három főételből (melyből egy mindig vegetáriánus) választhatnak vendégeink. Saláta és desszert természetesen szintén része a kínálatnak. Menüválasztásos étkezésnél háromfogásos vacsorát kínálunk, azaz leves, főétel, desszert szerepel a menükártyán. Vegetáriánus és glutén érzékeny vendégeinknek egyedi menüajánlattal készülünk, előzetes egyeztetés alapján!

Étlap megtekintése

Félpanziós foglalás esetén a vacsorát leegyeztetheti pár nappal az érkezés előtt, recepciós kollégáink készséggel segítenek ebben.

Igény szerint ebédet is tudunk szervírozni, kérjük, legkésőbb érkezéskor jelezze szándékát!

Fogásaink legtöbbször helyi alapanyagokból készülnek, konyhánkban a legmodernebb konyhatechnológiai eszközök segítségével főzünk. Menüink kialakításánál figyelembe vesszük vendégeink kívánságát és igyekszünk a helyi, palóc, illetve tájjellegű ételeket is felsorakoztatni kínálatunkban. Vegetáriánus, ételallergiával érkező vendégek számára is változatos, bőséges étkezést biztosítunk.