choose your
language:

Medical wellnessMedical Wellness (5 db)
Víz gyógyító ereje
Vízi torna:
A tréner utasításainak követésével, gyakran zene kíséretében vízben végzett gimnasztika. Ez a mozgásforma különösen ízületkímélőnek számít, ugyanakkor javítja a kondíciót és a bőr alatti szöveteket is masszírozza.

Aqua Rider:
Ez újfajta edzésmódszer, melynek kivitelezése vízben kerékpáron zenére történik. Ennél az edzésformánál kihasználjuk a víz ellenállását és felhajtóerejét is egyben, ezáltal az alsó- és a felső végtag izmait edzhetjük. A szív- és érrendszert terheli, de az ízületeket kíméli.
2 500 Ft
/db
Iszap gyógyító ereje
Az iszap ősi gyógyír. Gyógyhatását több tudományos kutatás igazolta, tartalmaz ásványi sókat, nyomelemeket, ezenkívül találhatók benne szilárd növényi és állati eredetű anyagok is.

Az iszap hatásos a reumatikus, ésizületi fájdalmak kezelésében. Vastagon kell felvinni az érintett területre az iszappakolást, meleg kötést kell ráhelyezni és kb. fél órán keresztül kell fennhagyni. Kellemes meleg hatást érezve a fájdalmas tünetek elhalványodnak.

Az iszappakolás jelentősen csökkenti az aknét, commedókat, közismert néven a pattanásokat, ezért nagy segítség a problémás tini bőr ápolásában. Akár otthoni körülmények között is alkalmazható iszappakolás látványos hatása már az első alkalommal jelentkezik. Ezért a fiatal fiúk, férfiak is kedvelik.

A testiszap kezelés cellulit elleni krémmel kiegészítve hatékonyan segít a narancsbőrtüneteinek enyhítésében. A testre kifejlesztett iszappakolás kisimítja, méregteleníti a bőrt, amennyiben megvárjuk míg megszárad az iszappakolás és leradírozzuk a bőrről, akkor eltávolítja a felső, elhalt hámréteget is, így sima, fiatal bőrfelületet kapunk eredményül.
3 500 Ft
/db
Medyjet masszázságy
A Medyjet hidromasszázs ágy a legmodernebb víz alatti vízsugár technológiával dolgozik. Az érintőképernyőn kollégánk kiválasztja, hogy melyik masszázs fajtát kívánja igénybe venni. Meghatározható többek között a masszázs intenzitása, időtartama és a kezelés módja is. A masszázságyban két egymástól függetlenül vezérlehető fecskendő működik, mely az alábbi masszázsvariácikókat teszi lehetővé:
 • párhuzamos masszázs,
 • ellentétes irányú masszázs
 • körkörös masszázs
 • pontszerű masszázs
 • nyújtó masszázs
 • pulzáló masszázs
 • testmagasságnak megfelelő beállítás
Választható ezenkívül a felsőtestre, az alsó végtagokra, a deréktájékra, a válltájékra vagy az egész testre vonatkozó beállítást is.
2 000 Ft
/db
Fitvibe (rezgő tréner)
A Fitvibe egy olyan vibrációs tréner, mely az izomrostok 100 %-át megedzi ellentétben a hagyományos edzésformákkal, melyek csak 40 %-ban képesek megmozgatni az izomrostokat. A Fitvibe Excel készüléken végzett mozgás nem csak az izomszövetekre van hatása , hanem a csontszövetre, az inakra, a hormonháztartás egyensúlyára és az idegrendszerre is. Ez az újfajta edzésmódszer izomerősítő hatású, de nyújtó gyakorlatok is végezhetők rajta. Javallatok: cellulitisz, testsúlycsökkentés, csontritkulás, izomerősítés, alakformálás.
2 500 Ft
/db
Fizikoterápia
(Csak orvos javaslatára)

A fizikoterápiás, elektroterápiás kezeléseket tüneti kezelésként alkalmazzuk, egyéb terápiák (gyógyszeres, infúziós kezelések, gyógytorna, stb.) kiegészítéseként, de bizonyos fájdalmak csökkentésére önmagában is, mivel a fájdalomcsillapító gyógyszereket tudjuk kiváltani vele.

Főbb alkalmazási területei:
 • mozgásszervi akut és krónikus betegségek (ín-, izom-, ízület-, gerincfájdalmak)
 • sérülések zúzódások, húzódások, rándulások és ficamok
 • bénulások kezelésére (pl. stroke utáni alsó, felső végtag bénulás esetén)


A fenti kezelések kivitelezéséhez olyan elektroterápiás készülék áll rendelkezésünkre, melyben megtalálható szinte az összes áram-és hullámforma melyek kedvező élettani hatásúak

 • értágító
 • izomerősítő
 • izomlazító
 • fájdalomcsillapító hatás, izomedzés is.
Ezeket a kezeléseket kombináltan is tudjuk alkalmazni, TENS és ultrahangkezelés is rendelkezésre áll.

Az elektroterápiás kezelések többsége naponta vagy más naponta végzendő és 8-10 alkalmat jelent, kedvező jó eredményt ettől várhatunk.

Műtéti és egyéb sebek kezelésére a Bionic lámpát használjuk, polarizált fényével nagyon jó tapasztalataink vannak. Szívműtött betegeink sebei lényegesen rövidebb idő alatt gyógyultak a kezelés hatására.

A polarizált fény alkalmazási területe sem korlátozódik a sebkezelésre csupán.

Jó hatású migrén, fejfájás esetén, kisebb bőrelváltozások kezelésében, arcüreggyulladás kezelésében,ízületi fájdalmak csökkentésére is, de ránctalanításra is.
2 500 Ft
/db


Szobafoglalás
Érkezés:
Elutazás:
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal megkapja a legújabb ajánlatokat, információkat!
Facebook