choose your
language:

Konferencia

A Főnix Medical Wellness Resort kiváló lehetőséget biztosít egy vagy több napos megbeszélések, állófogadások, csapatépítő tréningek, mini konferenciák, indoor és outdoor tréningek lebonyolítására.


A Főnix Medical Wellness Resort egy 42 szobás (egy- és kétágyas, 60 fő) wellness és tréning kapacitással rendelkező hotel, amely egy gyönyörű ősfás parkban helyezkedik el. 6 különböző méretű termünk van bátran variálható berendezéssel, természetes fényforrással.

Technikai felszerelés:
  • Projektor
  • Vetítővászon
  • Internet (WiFi)
  • Flipchart
  • Lézer pointer
  • LCD TV
  • DVD, CD lejátszó

A program alatt egy dedikált kollégánk rendelkezésre áll és végigkíséri a rendezvényt, hogy minden a leggördülékenyebben menjen.

További szolgáltatásainkWellness10 fős pezsgőfürdő, a 25 méteres kinti-benti medence, 3 szauna, legmodernebb masszázsszékek, vízi kerékpárok, hidro-masszázskádak (tangentor), kezelők, tornaterem, napozóteraszok, az ország legmodernebb orvosi felszereléseivel.

GasztronómiaPalóc hagyományokat követő vidéki ízes konyhát visz mesterszakács séfünk. Változatos tréningmenükkel és kávészünet bekészítésekkel készülünk

ProgramkínálatunkTréning után akár teljes manager szűrésre is lehetőség van nálunk, de a felfrissüléshez masszázsok, nordic walking, aqua riding (víz alatti spinning) 20 db kerékpár, számtalan túralehetőség, gombavadászat, számháború, borkóstolók, börtönlátogatás, jóga, parázson járás, stb. várja a minket választó csapatokat

Kérje személyre szabott ajánlatunkat!
E-mail: recepcio@fonixresort.hu
Tel: +36 35 371 527
Mobil: +36 30 251 5464

Szobafoglalás
Érkezés:
Elutazás:
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal megkapja a legújabb ajánlatokat, információkat!
Facebook