choose your
language:

Filozófiánk

Főnix mitológia: A főnix egy mitikus szent tűzmadár, mely eredetileg az egyiptomi mitológia egyik teremtménye volt, de számos vallásban megtalálható jelkép. A főnix gyönyörű vörös-arany tollazatú hím madár, mely élete végén fahéj-ágacskákból fészket épít, meggyújtja, és vele együtt porrá ég. A hamvakból ezután egy új, fiatal főnix születik újjá, amely bebalzsamozza az öreg főnix maradványait egy mirhából készült tojásba, és eltemeti Héliopoliszban, a „nap városában”.


A főnix a feltámadás és az örök élet jelképeként a korai keresztény kultúrában is megtalálható. A kereszténységben a főnix az időszakos megjelenés és újjászületés, az örök élet és a feltámadás jelképe, akárcsak maga Krisztus, akinek ez az egyik szimbóluma. Számos vértanú mögött látható pálmafán ülve, jelezve újjászületésüket. A főnix a paradicsomba jutott, üdvözült lélek jele, míg síremlékeken a romolhatatlanságot és halhatatlanságot jelképezi.

FilozófiánkNem véletlenül választottuk jelképünkké a főnixmadarat. A főnix békét, boldogságot jelent, a gyógyítás, a megújulás, regenerálódás jelképe; a főnixmadár előző formájában megsemmisül, de ezzel párhuzamosan újjászületik, és egy új élet indul el.

Egészséghotelünk gyógyító-megelőző tevékenysége során mi is nem kisebb átalakulás elérésére törekszünk pácienseink életében. Hisszük, hogy a szív- és érrendszeri megbetegedések gyógyítása túlmutat a tüneti kezelésen, és arra törekszünk, hogy pácienseink élete gyökeres átalakulást vegyen. Segítünk, hogy pácienseink „újjászülessenek”, a hotelben töltött idő alatt olyan új életmódbeli és élet-vezetési szokásokat sajátítsanak el, amelyek segítségével egészségesebb és teljesebb életet élhetnek.

Teljes átalakulás – mi ebben próbálunk segíteni: nem csak a tüneteket kezeljük, gyógyítjuk, hanem abban segítünk, hogy a javulás fenntartható legyen, és hosszú távon megmaradjon.

Küldetésünk a betegségmegelőzés, a korai betegségfelismerés és a testi-lelki egészség helyreállítása. A tenni akarás és szakmai kompetenciáink birtokában azon dolgozunk, hogy pácienseink betegségükből meggyógyuljanak, a betegség korai fázisában a betegség kialakulását megelőzzük, és segítsük, hogy testi-lelki egészségüket minél tovább megőrizzék.

Szeretnénk, hogy az egészséghotelben eltöltött hosszú hétvége, egy hét, illetve két hét során kellemes légkörben gyógyuljon, otthonosan érezze magát, miközben a legképzettebb egészségügyi szakemberek gondoskodnak a testi-lelki egészsége helyreállításán.

Szobafoglalás
Érkezés:
Elutazás:
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal megkapja a legújabb ajánlatokat, információkat!
Facebook