Egészségügyi dolgozóknak

A Főnix Resort az egészségügyi dolgozókért – MEGHOSSZABBÍTVA: 2021.08.31-ig

 

A természet közelségét, nyugalmat, madárcsicsergést, wellness élményt, az újratöltődés lehetőségét nyújtjuk az egészségügyben dolgozó kollégáinknak, 25% kedvezménnyel.

Miért? Mert nehéz időszakon vagyunk túl mindannyian. A szállodaipar a több hónapos bezárás miatt – mely alatt mi minden dolgozónkat megtartottuk. Az egészségügyi dolgozók pedig az óriási túlterhelés miatt. Az elmúlt hónapok okán jelentős testi és lelki terheket cipelünk.

 

Itt az ideje a kikapcsolódásnak,

nem hagyhatjuk, hogy a „burnout” győzzön!

 

A Főnix Resort nevében hordozza küldetését, itt újjászülethet mindenki, aki

  • egészségügyi vagy egészségügyben dolgozó
  • maga is tesz a kiégés megelőzése érdekében, azaz emailt küld
  • a honlapon szereplő bármely ajánlat és szolgáltatás bármelyikét igénybe veszi

Összegezve, bármely szállodánkban (nekünk ugyan csak egyetlen van, ez a mi szeretett zászlóshajónk, Nógrádgárdonyban), bármely szobatípusban (összesen 37 szobánk van) önköltségi áron, minden szolgáltatásunkból 25%-os kedvezményt nyújtva látjuk vendégül az egészségügyben dolgozókat.

Az ajánlat speciális feltételei:

  • Kastélyszállodaként működünk, ami korábban szanatórium volt, ezért sokan az egészségügy világából jövünk
  • Mi elhisszük, hiszen látjuk, felismerjük az első pillanatban, ki egészségügyis – ezért nem kérünk munkáltatói igazolást, csak őszinteséget, az őszinte vendéglátásunkért cserébe
  • Az ajánlat minden egészségügyben dolgozó+1 fő számára szól – hogy tényleg kikapcsolódni gyere
  • 2021. május 7. – augusztus 31. közötti szolgáltatás esetén, szabad szobák függvényében
  • Csak közvetlen, a szálloda saját email (recepcio@fonixresort.hu) címén keresztüli foglalás esetén, amit a recepciónk visszaigazolt

 

Mi ezt tudjuk tenni értetek, várunk Benneteket!

 

 

 

Gyakran ismételt kérdések az egészségügyi dolgozók kedvezményes pihenéséhez

 

KIK VEHETIK IGÉNYBE A KEDVEZMÉNYT?

A kedvezményt egészségügyi szakdolgozók, közegészségügyben dolgozó orvosok, háziorvosok, ellátásban résztvevő orvostanhallgatók, népegészségügyi dolgozók, az Országos Mentőszolgálat munkatársai, kórházak alkalmazásában lévő egyéb munkavállalók vehetik igénybe. Célkitűzésünk az újratöltődés lehetőségét nyújtani az egészségügyben dolgozóknak önköltségi áron.

MEKKORA A KEDVEZMÉNY MÉRTÉKE?

A kedvezmény mértéke: 25 %.

MINDEN SZOLGÁLTATÁSBÓL JÁR A KEDVEZMÉNY?

Igen. A kedvezmény a szálloda összes szolgáltatására vonatkozik. A szállásra, bármely szobatípus és csomagajánlat esetében. Éttermi szolgáltatásainkból, azaz bármely étel és ital fogyasztásakor. Továbbá a különdíjas wellness szolgáltatásokra, mint például a masszázs szolgáltatásaink. A kedvezmény a recepción készülő végszámlából kerül levonásra.

A kedvezmény a kiemelt, ünnepi csomagajánlatokra is érvényes (pl.: Augusztus 20. – Ünnepi hétvége a kastélyban csomag).

A VELEM ÉRKEZŐ SZEMÉLYNEK, ÚTITÁRSNAK IS JÁR A KEDVEZMÉNY?

Természetesen. A kedvezmény az egészségügyi dolgozó + 1 fő számára egyaránt szól.

HOGYAN TUDOM IGÉNYBE VENNI A KEDVEZMÉNYT?

A kedvezményt csak közvetlen foglalás esetén tudjuk biztosítani. Közvetlen a recepcio@fonixresort.hu e-mail címre küldött foglalási igénnyel tud foglalni vagy ajánlatot kérni.

Kérjük, a recepciónkra küldött e-mailbe mindenképpen írja bele, hogy Ön egészségügyi dolgozó, továbbá azt, hogy melyik intézményben és milyen munkakörben dolgozik.

HOGYAN TUDOM IGAZOLNI, HOGY EGÉSZSÉGÜGYI DOLGOZÓ VAGYOK?

Őszinteséggel. Nem kérünk munkáltatói igazolást. Elegendő a foglaláskor, ajánlatkéréskor küldött e-mailben (recepcio@fonixresort.hu) megírni, hogy Ön egészségügyi dolgozó, továbbá, hogy milyen munkakörben és melyik intézményben dolgozik.

HOGYAN TUDOK SZÁLLÁST FOGLALNI?

Nagyon fontos, a kedvezményt csak abban az esetben tudjuk biztosítani, ha foglalása a szállodánknak küldött e-mailben (recepcio@fonixresort.hu) érkezik, és recepciónk visszaigazolja azt.

MEDDIG ÉRHETŐ EL A KEDVEZMÉNYES FOGLALÁSI LEHETŐSÉG?

Az akciót meghosszabbítottuk, 2021. május 7.– augusztus 31. közötti megküldött foglalási igény esetén, szabad szobák függvényében érhető el a kedvezményes foglalási lehetőség.

MILYEN UTAZÁSI IDŐSZAKRA LEHET KEDVEZMÉNYESEN FOGLALNI?

Az akciót meghosszabbítottuk, így 2021. május 7. – augusztus 31. közötti megküldött foglalási igény esetén, és ezen időszakban történő utazás esetén, szabad szobák függvényében érhető el a kedvezményes felhasználási lehetőség.

HÁNY FŐ VEHETI MAXIMÁLISAN IGÉNYBE A KEDVEZMÉNYT?

Egy egészségügyi dolgozóval egy fő érkezhet kedvezményesen. Az egészségügyi dolgozóval érkezett útitárs által igénybe vett szolgáltatásokra és fogyasztásokra egyaránt vonatkozik a 25 %-os kedvezmény.

AZ ÖSSZES FŐNIX RESORT SZÁLLODÁBAN ÉRVÉNYES A KEDVEZMÉNY?

Nekünk „csak” egy szállodánk van, mely a festői Nógrádgárdonyban található, ám az minden igényt kielégítő. Nekünk ő a legszebb, reméljük, vendégeink is így fogják látni.

TÖRZSKÁRTYÁVAL RENDELKEZEM, KAPHATOK PONTFELÍRÁST? BEVÁLTHATOM TÖRZSVENDÉG KEDVEZMÉNYEIMET?

Kedvezmények összevonására nincs lehetőség.

FŐNIX RESORT AJÁNDÉKUTALVÁNNYAL RENDELKEZEM A KEDVEZMÉNY EKKOR IS ÉRVÉNYES?

Ebben az esetben a szállásdíjból utólag már nem tudunk kedvezményt biztosítani, azonban a tartózkodás alatt igénybe vett szolgáltatásokból és fogyasztásokból igen. Kérem, ebben az esetben is jelezze foglaláskor azt, hogy Ön egészségügyi dolgozó.

SZÉP KÁRTYÁVAL RENDELKEZEM, FIZETHETEK VELE, EZ ESETBEN JÁR A KEDVEZMÉNY?

Igen, a kedvezmény SZÉP kártyás fizetés esetén is jár. Számláját részben vagy egészében SZÉP kártyával is fizetheti. Szállodánkban mindhárom bank által kibocsátott kártyát elfogadjuk, és mindegyik zsebet használhatja az igénybe vett szolgáltatások és fogyasztások fizetésére.

EGÉSZSÉGÜGYI DOLGOZÓ VAGYOK, DE MÁR KORÁBBAN FOGLALTAM EZEN IDŐSZAKRA A FŐNIX RESORTBAN.

Ez természetesen nem jelent problémát. Kérjük, jelezze ezt érkezés előtt legkésőbb 5 nappal a szállodánk felé, hogy a fizetéskor érvényesíteni tudjuk a 25%-os kedvezményt. 

CSAK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL MEHETEK?

Igen. A jelenleg hatályos jogszabályok szerint szabadidős céllal érkező vendégek csak védettségi igazolvánnyal tartózkodhatnak szállodánkban. Ezért kérjük, a nálunk töltött pihenésre védettségi igazolványát hozza magával. Kivételt képeznek ezen vendégekkel érkező kiskorúak.

MINDEN HÉTEN TESZTELNEK ENGEM, NEGATÍV EREDMÉNNYEL MEHETEK?

Sajnos nem. A jelenleg hatályos jogszabályok szerint szabadidős céllal csak védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégeket fogadhatunk szállodánkban.

AZ OLTÁST MÁR MEGKAPTAM, A VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNYOM AZONBAN NEM ÉRKEZETT MÉG MEG. ÍGY MEHETEK?

Sajnos nem. A jelenleg hatályos jogszabályok szerint szabadidős céllal csak plasztik védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégeket fogadhatunk szállodánkban.

MENNYIRE BIZTONSÁGOS MOST SZÁLLODÁBA MENNI? MILYEN COVID-19 INTÉZKEDÉSEK VANNAK ÉRVÉNYBEN A SZÁLLODÁBAN?

A biztonságos szállodai tartózkodás feltételeit és tájékoztatóját, minden szállodai részlegre kiterjedő COVID-19 kézikönyvünk szabályozza, mely itt olvasható el.