SZOBAFOGLALÁS

ÉRKEZÉS:
ELUTAZÁS:

#

 

Nyaraljunk kastélyban! 5 éj

Nyaraljunk kastélyban! 3 éj

Last minute nyári hétköznapok

100 % csend és nyugalom

BEMUTATKOZUNK

Kastélyunk csodálatos környezetben, egy hét hektáros ősfás parkban várja kedves vendégeit. Budapesttől alig egy órányira, egy festői, nógrádgárdonyi falucskában található házunk, amit az 1800-as évek végén először a Majláth család fedezett fel. Ezt az örökséget élesztettük újra a kastélyban és a hozzá kapcsolódó Kulcsár-Házban. A tradíció és a modern világ harmonikus összhangja vár itt Önre, családias vendéglátással.

TOVÁBB

Filozófiánk

A főnix egy mitikus szent tűzmadár, mely eredetileg az egyiptomi mitológia egyik teremtménye volt, de számos vallásban megtalálható jelkép. A főnix gyönyörű vörös-arany tollazatú hím madár, mely élete végén fahéj-ágacskákból fészket épít, meggyújtja, és vele együtt porrá ég. A hamvakból ezután egy új, fiatal főnix születik újjá, amely bebalzsamozza az öreg főnix maradványait egy mirhából készült tojásba, és eltemeti Héliopoliszban, a „nap városában”.

A főnix a feltámadás és az örök élet jelképeként a korai keresztény kultúrában is megtalálható. A kereszténységben a főnix az időszakos megjelenés és újjászületés, az örök élet és a feltámadás jelképe, akárcsak maga Krisztus, akinek ez az egyik szimbóluma. Számos vértanú mögött látható pálmafán ülve, jelezve újjászületésüket. A főnix a paradicsomba jutott, üdvözült lélek jele, míg síremlékeken a romolhatatlanságot és halhatatlanságot jelképezi.

Programok

Aquafitness

Wellness

Masszázs

RÓLUNK MONDTÁK

Galéria

  • 2673, Nógrádgárdony, Kórház utca 1.

    Főnix Medical Wellness Resort
    2673 Nógrádgárdony, Kórház utca 1.

  • BudapestBudapest